Besviken

Skärmavbild 2015-11-08 kl. 16.50.16

Resultatet för dagens tävling, jag hade verkligen förväntat mig en så mycket bättre prestation idag.

Redan när vi började värma upp kände jag hur Missan var ”on and off” hela tiden och vi var inte i fokus. Framridningen var fullproppad med ekipage och då fick jag väldigt svårt att hamna i ”bubblan” som jag känt hemma. Då backade jag av, kollade ner och kände att jag var i vägen för alla istället för att våga ta plats och rida på som jag gjort hemma.

Vissa stunder kändes hon magisk men jag blev nervös, riktigt nervös. Axlarna var över huvudet och jag glömde att andas, satt stel som en pinne och klämde fast mina ben. Minuterna tickade och nervositeten växte innan jag skulle in på banan, men tänkte att ”hon springer säkert ändå”.

Men nej.

Hon blev seg och spänd, jag var fullt upptagen med att vara nervös och hittade inte knapparna alls. Inridningen blir svajig, därefter en bra ökad trav (där vi fick en 8a) men sen gick allt utför. Jag red fel väg, klämde ännu mer med benen vilket gjorde att Mistera var seg och jag kände mig helt lost.

Resultatet blev nästan 65% och en 5:e placering men jag är så besviken att jag inte fick till det idag. Detta var vår sista tävling för säsongen, jag hade såklart velat avsluta det bättre men jag får nöja mig med att vi faktiskt vunnit båda våra 2 tidigare starter.

 

Nu ska vi träna vidare och jag ska jobba på min nervositet och självförtroende både för min egen skull men främst för att inte Mistrea ska tappa tilliten för mig på banan.

Skärmavbild 2015-11-08 kl. 17.18.49

Bild från dagen Mistrea blev min, så lycklig för den här hästen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *