Dan före doppardan??

Svårt att tro att det är julafton imorgon, absolut ingen snö och hur varmt som helst. Jag red faktiskt i t-shirt idag?? Men jag klagar inte, det är sååå skönt att slippa kyla, broddar och snöpackade hovar så hästarna knappt kan gå…

Och apropå hovar, idag lyckades både Medea och Rosea att dra av sig en sko i hagen, typiskt! Medea, som är så himla känslig fick skon påslagen av pappa iallafall men hon behöver en sula under.. Jaja

Mistrea red jag och hon var verkligen så himla fin! Har verkligen hittat ett system som funkar för oss och är väldigt noggrann med grundridningen, det är ofta där problem och svårigheter skapas! Nu börjar jag känna mig trygg i vårt samspel och det känns så himla bra! Ännu bättre när man har en häst som hela tiden har öronen spetsade framåt och är så positiv för att jobba! Hon är så söt när hon vet att hon gör rätt… Idag övade vi övergångar mellan trav och galopp som inte är helt enkelt när man börjat jobba med samling ;) Jag försökte även vara noga med att inte bara själva övergången var bra utan också gångartskvalitén.

Så fort hon gick ner till trav och jag berömde henne så spikade hon öronen framåt, tryckte ifrån med hela kroppen och frambenen flög, gullehästen<3

Skärmavbild 2015-12-23 kl. 15.35.14

Så otroligt vacker, min älskade Mistrea!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *