Fall, you are very welcome.

Åh höst. Älskar, älskar, Ä L S K A R!

Även om regnet och blåsten inte är optimalt när man inte har ridhus så är det ju något så mysigt med att kylan smyger sig på.

Att kunna skritta fram med fina ylletäcken och för att inte tala om att matcha hästarna i rött, orange, gult och brunt emot lövens fina färgen, ah LOVE IT.  Längtar efter mina bruna DeNiro jag beställde i Göteborg, de kommer passa in så snyggt nu i höst!

 Jag och Alva för några år sedan!

Idag har regnet verkligen öst ner, hela dagen. Hästarna har haft dubbla regntäcken och verkade inte allt för bekymrade ändå.

Wordly och Donna tränades på banan på eftermiddagen. Jag rider ju Wordly väldigt ”lätt” överlag, mest klättra, skritta och trava bommar för att slita så lite på henne som möjligt.

Jag rider dressyr ungefär 2 gånger i veckan på henne, varav 1gång är för tränare. Vilket innebär att det är så kul när det är ”dressyr-dags”, hon var dessutom SÅ fin idag. 

Därefter red vi fuxarna, Kauko och Lorea. Vi båda red ut och jag både travade och galopperade på grusvägarna som blir så fina efter regn. Kauko har nog aldrig känts så fin som idag, spänstig, elektrisk och mjuk = Perfekt kombination! Så glad att kunna rida ut på honom och släppa loss lite, han sköter sig alltid som en pärla vilket är en trygghet!

Men?!?? Är han inte helt magiskt vacker eller är det bara jag som är partisk?😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *