Flying change Friday

Fredagsmys och kvällen innan tävling innebar massor av pyssel i stallet. Finns inget bättre än att ha en podcast på i hörlurarna och putsa saker, packa och fixa till allt för tävling. Samma sak som på tävlingsmorgonen när man får knoppa, olja hovar, ja ni fattar -Details. Älskar.

Först red jag både Wordly och Kauko. W joggade jag lite lätt och skrittade sedan ut ett tag och Kauko fick jobba på banan.

-Och gissa vad? Kauko gjorde sina första byten idag!!! Han kändes så kvick och mjuk så jag tänkte att jag bara testar, och sagt som gjort så red jag i förvänd galopp, la om benen och petade med spöt, oh poff så var det ny galopp. 

Så häftigt tycker jag! Både att han trots allt bara är 5 år men också att det var lilla jag som satt på ryggen. Det gjorde min kväll iallafall, bra motivationsboost inför morgondagen.❤️

Håll tummarna för mig och Wordly imorgon 12.27!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *