Fullspäckat schema

Hej på er!

Igår var Nicole hos oss för att hjälpa oss lite med hästarna. Medea, Mistrea och Lorea blev tömkörda och såg riktigt fina ut! Tömkörningen ger vad vi märker en så otroligt fin effekt på hästarna. De blir för dem som ett stärkande men väldigt lösgörande pass där de även måste lyssna och ta kommandon från marken. Plus och jag fick också träning. Vi jobbade mycket med eftergiften i både trav och galopp, mycket tänk på takten och en rund form. Mot slutet var hon outstanding! Hade gåshud när jag travade av henne, hon är magisk!

Idag har regnet öst ner över oss, Paulina hann rida Medea och Mistral innan men jag kom inte undan. Plus var även idag helt fantastiskt fin, jätte mjuk och fint stöd. Sedan, lite lätt dyngsur red jag Mistrea som kändes så mjuk och fräsch. Jag gjorde mycket övergångar i alla gångarter för att hon hela tiden skulle ha koll och lyssna på mig. I galoppen gjorde vi lite sidvärtsrörelser och lyckades faktiskt göra 4 (av 5) rena byten!!!

 

Imorgon förmiddag ska några intresserade komma och provrida Plus och sedan vid lunch åker vi till Martin Ågevall kursen med Mistrea och Medea!

Plus

Härlig bild från en varm sommardag. Världens finaste ponny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *