Gårdagen

Glömde skriva om gårdagens träning!

Vi åkte till Vällingby och tränade för Pernilla Jennesäter. Paulina red Medea som nu är fullt igång efter vilan och hon var verkligen såså fin! Mycket fokus på att hålla henne rund i formen i alla fattningar, övergångar och rörelser. De jobbade även med passagen och ett wow säger nog allt. Hon trampade som aldrig förr och därefter hade hon en trav som jag aldrig sett henne med förr, coolt.

Jag och Mistrea fick också jobba med rundheten innan vi började jobba byten. Jag fick en super bra övning och det är att rida förvänd sluta på en volt och sedan bara mjukt ”byta ben” och lägga spöt mot henne, det var jobbigt med gav verkligen resultat! Sen i slutet gjorde vi några skolor, öppnorna och höger slutorna blir bra men vänster slutan jobbar vi vidare med, måste få med bakdelen lite mer och ställa lite till.

Hursomhelst var vi så nöjda med träningarna och ser verkligen fram emot ett fortsatt samarbete med Pernilla.

 

När vi ändå var på Vällingby hälsade vi på min gamla fei-ponny Sessan som jag saknat så! Sen så har faktiskt en av våra uppfödningar, Don Love flyttat dit och rids av Annie Smith som hade Mistrea innan mig, kul va?

Han var sig lik, så snäll och kärleksfull

Skärmavbild 2015-12-07 kl. 10.50.54 Skärmavbild 2015-12-07 kl. 10.51.05

Don Love e. Don romantic – Lovea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *