Hästarna idag!

Hej på er!

Idag har alla hästar utom Mistrea fått träna.

Paulina red Mistreal imorse. Saken med Mistral är att som 1 åring skadade han sig på hingstbetet och skar av en stor del av böjsenan, det har lett till att han är lite efter mentalt och fysiskt då han behövde stå på box i 9 månader. Det har tagit en lång tid att komma till ”ridning” med honom då i början var han i sin egna lilla värld. Nu börjar han verkligen utvecklas och hamna i fas. De har börjat smått med enkla byten och skänkelvikningar.

Medea longerades med en speciell inspänning som vår tränare från Tyskland har gett oss som bara finns att hitta i Tyskland. (Kan försöka ta bild på den nästa gång!) Medea är det väldigt viktigt att få upp ryggen på då hon är väldigt känslig och blockar sig själv. Hon går då och trycker emot och vill inte vara med.

Lorea reds på kvällen och det var bara ett lösgörande pass för att hon ska tävla imorgon och det gäller att spara på krutet. ;) Det är då final omgången av DIV I och de rider MSVB 3.

För min del började jag med Plus. Hon vilade ju igår men kändes ändå fin och gav ett bra stöd i handen. Något hastig i traven men en jättefin, svävande och bärig galopp. Lekte lite med FEI rörelserna, enkla bytena och öppnorna är inga problem alls men slutorna kämpar vi på med.

Kaduceus, ”Kauko” hoppade jag lite med. Mest för att han ska tagga till lite och inte bli loj. Försöker jobba på att få honom lite rundare i formen men annars är det inte så stora krav på honom. Han är ju trots allt bara 3år och har lång tid på sig att utvecklas!

 

Skärmavbild 2015-10-23 kl. 20.45.48Skärmavbild 2015-10-23 kl. 20.45.56

Plus idag, finns ingen sötare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *