Helgen i Kumla

Home sweet home.❤️ 

Kumlas jätte trevliga tävlingar är nu över och bestod av både ups’ and downs’.

I fredags gick allt bara F E L.  Nerver, prestationsångest och galen värme. Jag var oerhört besviken och rätt så knäckt efter båda ritterna, visste inte riktigt vad jag skulle göra. 

Men med mycket support från alla möjliga håll, boxgrannar och tränare (tack snälla, ni är guldvärda.) lyckades jag lämna båda ritterna bakom mig och gav mig bara f*n på att leverera dagen därpå, -So I did ;).


Mistral kändes fin på morgonjoggen men vart väldigt introvert på framridningen. Väl på banan så lyssnade han faktiskt väldigt fint och vi fick till en ganska bra ritt. 2 av 4 byten satte vi, och höll en bättre form i traven. Så jag var jättenöjd med vår prestation! Han är fortfrande väldigt grön på den här nivån och det är fortfrande inte helt befäst på träning. Men 10% högre än fredagens ritt och fina kommentarer, blandannat beröm för mjuk ridning! 
Därefter var det dags för Wordly, nerverna började spöka och jag kände mig ganska osäker innan jag kom in på banan. När jag fick startsignal släppte det och vi drog till med en riktig dunderritt! En miss i det enkla bytet, där jag var lite för snabb med galopphjälpen men annars en protokoll med fina siffror!

70% och massor av 8or på de som vi jobbat på mycket hemma! Det räckte till en 3e placering!


Därefter kände jag mig så glad över att ha hittat den rätta känslan på båda hästarna så vi valde faktiskt att stryka Wordly från sin start idag och åkte hem. Kändes dessutom snällast mot hästarna att få komma hem, rulla sig och strosa runt i sina stora hagar, speciellt när de skött sig så bra.

Nu tränar vi vidare mot nya mål! Tack Kumla för fantastiskt trevliga funktionärer och väl anordnat meeting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *