Hjärna eller hjärta? 

För ett tag sedan nämnde jag att det förmodligen inte skulle gå att få ihop min vardag med tre hästar under mina sista år i skolbänken. Så mitt huvud har gått på högvarv och vi kom fram till att Kauko är den som måste säljas. 

Kauko var min första storhäst som jag nu haft i 2,5 år och gjort en fantastisk resa med. Han har egentligen allt jag söker i en häst. Psyket, inställningen, utseendet och bra grundgångarter. 

Jag är så himla säker att han kommer bli något för framtiden. Han är så stadig och överlag väldigt enkelt för sig, ställer alltid upp, gör sitt bästa och utvecklas så fint. Därför tvekar jag på om att sälja är rätt sak att göra.

Det känns SÅ svårt att tvingas slita mellan magkänslan som nästan skriker att han inte får säljas och min hjärna som mycket väl vet vad tre hästar och gymnasiet innebär. -Och vad det kan leda till.

Jag försöker verkligen att inte romantisera magkänslan och vara orealistisk. Men fast än att jag tänker på att vara smart och objektiv slutar det ändå alltid i ett stort frågetecken. Det är bara mitt val men hur väljer jag? Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *