Kallt i luften, varmt i hjärtat!

Vilken fruktansvärd kyla det kommit de senaste dagarna! Jag tycker det är väldigt svårt att hitta kläder till ridningen som är ordentligt värmande men ändå inte klumpiga, svårt… Lämna gärna förslag om ni har några!

Idag var Paulina iväg med Don Mistral och Lorea, de tränade för Pernilla och det gick riktigt bra med båda två! Jag red Mistrea själv idag och kände mest igenom henne, red ett kort men effektivt pass och hon kändes väldigt bra!

Därefter skjutsade pappa mig till Svininge, där Plus står! Tanken var att jag skulle rida henne lite och sedan hjälpa Hanna, och såklart bara få hälsa på!

Vi pysslade lite i stallet först och så gjorde vi iordning Plus och åkte till ridhus. Jag red först och känslan var minst lika bra som när jag hoppade av henne för sista gången för 3 veckor sedan. Jag höll mig till systemet jag haft med henne under en lång tid och det fungerade riktigt bra, samtidigt pratade jag och berättade för Hanna hur och vad jag gjorde.

Sen hoppade hon upp och så hjälpte jag lite från backen. Dem var super duktiga! De har verkligen blivit så otroligt samspelta på så kort tid och jag måste säga att det finns inte mycket som kan göra en så glad som att se Plus så nöjd och väl omhändertagen. Hon var och är verkligen min bästavän och det betyder allt i världen för mig att hon mår bra. Hanna och Plus kommer bli ett fantastiskt ekipage i framtiden, det har jag ingen tvekan om!

Skärmavbild 2016-01-05 kl. 23.38.26

Hur söt???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *