Kovik dag 2

Phuuu…

En lång, kall och hästfylld dag! Vi började vid 8 i morse och var klara runt 20.

Nicole hade några lektioner och tömkörde lite hästar innan jag red Mistrea.

Med Missan var det bytesträning idag också – vi gjorde idag byten på volt. Jag red i förvänd och gjorde galoppombytet på den öppna delen av volten. Det största problemet är att hon springer ifrån mig efter bytet, så jag försökte lura henne, runda henne i formen, hålla mig lugn o stadig själv och ibland lägga bytet på andra ställen. Några riktigt bra byten fick vi till idag också, kul!

Hela jag skiner upp när de blir sådär ”helt rätt” :D

(Film från dagens pass kommer!)

Efter min lektion red jag en stor hopphäst som står i stallet också, han var lite knepig men väldigt härliga och mjuka gångarter. Efter halva passet bytte jag häst med Nicole och fick då rida hennes nya ”projekt” Don Ferino. Han var helt underbar!          Väldigt lik Plus i ridningen, tog tag i bettet men ändå känslig. Kommer verkligen bli en super häst! (Ska smöra för Nicole så jag får ta hem honom :PPPPP)

Därefter skrittade jag Nicoles fina tävlingshäst Maya samtidigt som hon red sin 3åring Rosanna.

Sen var de mörkt… och svinkallt.

Jag höll på att frysa ihjäl så jag stod i sadelkammaren och smörjde alla Nicoles träns under tiden hon klippte en häst i stallet.

Vi köpte med oss indiskt, nu sitter vi i soffan (i värmen!!!) framför TV:n och planerar inför morgondagen. (Då jag och Missan åker hem igen:()

12189546_874593172609941_5527255369860472065_n

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *