Mjukstart på veckan

Hej på er, känns som en riktigt bra måndag vi har framför oss.

Paulina red Medea nu på morgonen och hon hade känts helt fantastisk. Hon fick just reda på att hon inte behöver åka till skolan så hon ska fixa lite hemma idag, klippa Medea och Lorea, rida Mistral och så ska hon jogga Mistrea åt mig!

Jag fick en bra start på veckan också! Sprang till stallet strax efter jag vaknat, mockade och sopade gångar, sen gick jag ut på promenad med Mistrea, Plus och Mymlan (vår hund, glömt att nämna henne här på bloggen?). Kändes mysigt att bara få gosa med mina favorit tjejer och få en mjukstart inför veckan. Kommer vara fullrulle hela tiden, träning för Lars Andersson imorgon (tisdag), träning på Martin på onsdag samt veterinärbesiktning med Plus och på lördag rider vi båda mönstringen på Strömsholm!

Kommer alltså bli en lång vecka som jag både ser fram emot men vet också redan nu att den blir jobbig med tanke på att Plus kanske inte är kvar till helgen, svider i hjärtat.

Hoppas ni får en bra måndag och vecka!

12190359_883082318441633_336757054_o

Min älskade Plus, hon är nog det finaste jag har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *