På banan igen!

Hej på er!

Imorse landade vi äntligen i Sverige efter några riktigt härliga dagar i Washington, vi har haft det så himla bra!

Efter den 10timmars långa flygresan ”belönades” vi med en hel dag i skolan ;) Jag åkte hem i full fart efter skolan och fick pussa på finaste hästarna igen, åh vad jag saknat dem! Sen var det ett x-antal klädeslager som gällde innan man kunde gå ut igen…

Jag kramade och pysslade om Kauko medans Mistrea stod med Back&Track täcke och fick musklerna lite varma. Sedan  gjorde jag iordning henne och skrittade ut ett bra tag – extra viktigt att deras kroppar blir ordentligt uppvärmda när det är så kallt för att förebygga skador!

Sedan tog vi bara ett 15 minuters pass på ridbanan. Först jobbade jag med lite sidvärtsrörelser i skritt, kände att hon lyssnade och flyttade sig för skänkeln. Därefter gjorde jag samma sak i trav. Avslutade med lite galopp i fältsits och bara lät henne rulla på i en låg form.

Hon kändes riktigt, riktigt fräsch och positiv – nu ser vi fram emot den kommande säsongen!

Skärmavbild 2016-01-18 kl. 22.12.55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *