Ryggskott och julstädning

Hej på er!

Hela förmiddagen har jag städat, tvättat, hängt upp tvätt och rullat upp benlindor så nu tar jag mig en liten paus ;)

Paulina red började rida tidigt imorse men hann inte så långt… Hon joggade Medea ett tag när hon (Paulina alltså) helt plötsligt fick ryggskott och inte kunde röra sig, hon var dessutom själv ute. På något sätt kom hon iallafall av och nu strax ska hon åka till en naprapat och kolla upp det.

Jag ska springa ner till stallet nu, Kauko ska tömköras och Missan ett kort pass på banan. Tänkte att jag hjälper Paulina också och rider Lorea o Mistral om jag hinner = 4hästar på schemat, me like?

Snabb uppdatering, vi hörs!Skärmavbild 2015-12-05 kl. 23.07.52

Paulina och Lorea på Lina Dolks öppna träning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *