Tävlings update!

Hej! Det har varit lite dålig med uppdatering här ett tag med anledning av skola och träning. Hemsidan och bloggen lämnas lite lidandes men jag försöker så gott det går!

Den 30/9 var Kauko och jag på Mälaröarnas ridklubb och red en LB:2. Lite missar men överlag många fina kommentarer och siffror i protokollet! Bla. 8,5 på en galoppvolt och 7,5 på Gångartsbetyget! Det blev nästan 67% och en fjärde placering! Jag har MASSOR av fina bilder därifrån som kommer upp snart! Julia var med som både groom och fotograf så mycket snyggt material finns! 

I söndags, 8/10 hoppade jag och Wordly in i Södertäljes härliga allsvenskalag och red sista omgången av DIV.1 på Botkyrka.

 Jag har haft det lite svårt att verkligen komma till ridning inne på banan och det har lätt blivit ganska ”platta” ritter. Så målet var att verkligen riva ner min dåliga vana och få till en bra runda med fokus på mina ben, låga, stadiga händer och ett genomtänkt program.

Jag är JÄTTEnöjd med ritten, det var lite kostsamma missar här och var men det kändes väldigt irrelevant. Vi hade super kul och lyckades plocka fram mer kvalité i rörelserna. Det blev nästan 66% i vår första MSVB:4 och var en bra tillgång för laget som vann sista omgången av DIV.1!

Sneakpeak på kommande bilder! 🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *