Två dagar för Hubertus 

Hej i farten!

Uppdateringen har lämnats lidande medan vi varit i Turkiet på semester och hästarna haft sitt sommarlov här hemma, men nu kör vi fullrulle!

Hästarna är igång och känns riktigt fräscha efter en väljförjänt veckas vila och i tisdags flög Hubertus hit och har hållt träningar i två dagar.

Jag har ridit Vivi båda dagarna eftersom vi fortfarande lär känna varandra och jag letar efter alla knappar. Då är två dagars träning guld värt, dessutom med Hubertus som har haft henne i träningen sen hon var 6år, så han vet minst sagt hur hon fungerar. ;-) Hon har iallafall känts helt magisk, herregud vilken fantastisk häst. Måste verkligen nypa mig i armen för att förstå att hon är min. 

Vi övar mycket på min inverkan då jag lätt blir lite för långsam och oeffektiv med mina ben. Det är sjukt svårt och minst lika jobbigt men det ger fantastiska resultat när jag gör rätt.


Från igår, finns även lite filmsnuttar i mitt senaste instagram-inlägg! Förresten, hur snyggt var det inte med gult mot hennes färg? I Love It!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *