Välkommen tillbaka till Stallekbacken – We are back on track!

Wow det känns som evigheter sedan sist, och det är det nog också. Nu tycker jag att det är dags att kicka igång hemsidan och bloggen igen!

De som följde oss här förr har kanske hängt vidare med oss på sociala medier och haft lite koll. När jag tänker efter på allt som hänt så känns det som hela livet blivit annorlunda, på både gott och ont. Mest de goda!

Uppdaterad information finns på hemsidan under flikarna ”Om oss” och ”Hästar” där ni iallafall får en liten överblick av vad som hänt och vilka som numera står i stallet. Självklart kommer jag skriva med tidens gång om vilka som är tillskotten i familjen och vilka framsteg våra ”gamla godingar” gjort!

Som senast är det jag, Bella som står för underhåll och uppdatering här på bloggen och hemsidan. Mest för att jag älskar att pyssla, skriva och uttrycka mig som resten av familjen inte finner riktigt lika kul. Paulina eller mamma kommer säkert hoppa in någon gång ibland men som sagt är jag lite av chefen här! ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *