Om oss

Paulina Harsem

Hej och välkomna! Jag heter Paulina Harsem, jag är snart 19 år och har nyligen tagit studenten på Jensens Gymnasium.

Jag har tävlat under många år och har startat internationellt på både ponny och storhäst. För tillfället har jag tre hästar, det är: Medea, som jag tävlar i Young Rider klasserna, Lorea samt mitt 6åriga sto Rosea.


Isabelle Harsem 

Hej! Jag heter Isabelle och är lillasyster i familjen. Jag är snart 17 år och har ridit och tävlat i hela mitt liv. Jag ska snart börja andra året på Jensen Gymnasium och vid sidan av skolan har jag 3 hästar som jag tränar och tävlar. Det är West Virginia, min juniorhäst och läromästare, Don Mistral min sexårig som är född här på gården. Tills sist har jag även Kaduceus K, 5 år.

Jag är den som till störst del kommer uppdatera och sköta både hemsidan och bloggen.

Presentationer av alla hästar finns under sidofliken ”Hästar”.


12210998_885872478162617_1330118464_o