Wops…

Hej, kommer ni ihåg oss? Haha, uppdateringen har legat nere helt de senaste veckorna pga. prov, inlämningar och så såklart hästarna. Men nu har jag precis klickat iväg den sista uppgiften och imorgon får jag jullov!

Sen sist har det hänt mycket, största förändringen är att Plus nu flyttat till ett nytt hem. Hon står nu utlånad till en såååå mysig familj och det känns så himla bra i hjärtat när det verkligen blir sådär rätt! Tjejen som rider henne heter Hanna och är väldigt noggrann, både till ridning men även i all hantering osv. vilket jag tror Plus trivs som handen i handsken med! Jag kommer, precis som med min gamla D-ponny Alva hjälpa och träna Hannah & Plus. Iallafall nu i början för att hon ska lära sig alla knep och hemlisar jag vet om Plus som haft henne i hela hennes liv.

Ni måste checka in på Hannas blogg där ni kan följa hennes och Plus vardag! För att komma dit trycker ni HÄR

Under lovet nu kommer det förhoppningsvis trilla in inlägg var eller varannan dag här på bloggen, lite planerat. Dels om min och Plus tid tillsammans, våra tränare och massa annat skoj, dessutom kommer det en liten (stor) överraskning (kanske imorgon), som någon i familjen längtat efter ett bra tag….  Kan ni gissa vad det är? ;-)

12207555_885872284829303_193592832_o

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *